• Predaj
  • 19.01.2024

rkDOM | EXKLUZÍVNE Na predaj 2 izbový byt v Komenského rezidencii v Žiline

Hliny Žilina

194 900€

Popis nehnuteľnosti

Realitná kancelária Dom exkluzívne ponúka na predaj  investičný elegantný 2-izbový byt v prestížnom projekte KOMENSKÉHO REZIDENCIA, situovaný v priamom srdci Žiliny - obľúbenej lokalite Hliny. Tento byt  ponúka 52 m2 obytného priestoru, ktorý je ešte viac zväčšený o luxusnú terasu s rozlohou 18 m2 a praktickú pivničnú kobku s rozlohou 2 m2.
Byt je definíciou mestského luxusu - nachádza sa len krok od Bulváru, kde nájdete množstvo reštaurácií, kaviarní a obchodov. Nákupné centrum Aupark, zastávka MHD a nemocnica sú v tesnej blízkosti, čo robí túto lokalitu ešte atraktívnejšou.
Dispozične byt pozostáva zo vstupnej, samostatnej miestnosti ktorá slúži ako šatník, kúpeľne s WC a vaňou, obývacej izby spojenej s kuchyňou a výstupom na terasu a samostatnej spálne so vstavaným šatníkom a prístupom na terasu.
Interiér bytu je navrhnutý s dôrazom na kvalitu a funkčnosť - zahrňuje kompletné vybavenie nábytokom, kuchynskú linku vybavenú modernými spotrebičmi (indukčná varná doska, chladnička, umývačka riadu, mikrovlnná rúra,  elektrická rúra, digestor).

Cena: 194.900€ 

Ak potrebujete parkovacie miesto, máte možnosť dokúpiť vonkajšie parkovacie miesto v cene 15.000€.
Momentálne je byt prenajatý za 790€/mesiac, čo robí z bytu skvelú investičnú príležitosť. 

Ak máte záujem o obhliadku alebo potrebujete viac informácií, kontaktujte nás na telefónnom čísle 0917 324771 alebo e-mailom na zuzana.chovanakova@rkdom.sk. Tento byt je ideálny pre tých, ktorí hľadajú moderný a komfortný život v centre mesta - nezmeškajte túto príležitosť!

Informácie o ponuke

Typ nehnuteľnosti

2 izbový byt

Výmera

54 m2

Počet izieb

2

Výpočet hypotéky

%